Cochlear Ltd.

CochlearTM povezuje ljude s umjerenim do znatnim gubitkom sluha sa svijetom zvuka pružajući slušna rješenja koja poboljšavaju život i koja pružaju najbolja moguća rješenja za slušanje. Donošenje izbora koji se temelje na dokazima i uz velika ulaganja u proizvode i inovativnu uslugu, Cochlear pruža podršku bolesnicima i profesionalnim medicinskim djelatnicima uz opsežnu infrastrukturu koja im omogućuje iskoristiti naša rješenja za život.

Do danas, uz pomoć predanoga globalnog tima od 2200 ljudi, Cochlear je pomogao više od 250 000 osoba s oštećenim sluhom iz više od 100 zemalja da prvi put čuju ili da se ponovno povežu sa svojim obiteljima, prijateljima, na radnom mjestu i okolinama u kojima žive. Cochlearova je vizija spojiti osobe oštećena sluha, mlade i stare, sa svijetom zvuka, pružajući slušna rješenja koja poboljšavaju život.

Cochlearova je misija „Čuti sad. I zauvijek“ utjelovljuje predanost tvrtke za pružanje svojim primateljima najbolju moguću opciju slušanja, kako danas, tako i cijeli njihov život.

Proizvodi