Naše usluge

Servis

Odjel servisa se bavi konzultacijama, instalacijama te održavanjem i popravcima:

  • Medicinske opreme
  • Stomatološke opreme
  • Zubotehničke opreme

Pozicioniranjem najpoznatijih svjetskih proizvođača iz područja medicinske, stomatološke i zubotehničke opreme na tržište Republike Hrvatske prepoznali smo potrebu usluge servisa, te formirali tim stručnih i educiranih tehničara koji su kupcima dostupni 24 sata na dan 365 dana u godini.

Osnovan je još 2003 godine, te je od 2009 godine zadužen za održavanje najveće centralne sterilizacije u Hrvatskoj - KBC Zagreb

Za sve proizvođače koje zastupamo imamo veliki lager rezervnih dijelova.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, redovitom pohađanju edukacija i velikom lageru rezervnih dijelova svih zastupanih proizvođača,specijalno opremljenom radionicom te stalnom razvijanju naših vještina, u mogučnosti smo ponuditi najkvalitetnije usluge održavanja uređaja obuhvaćenim jamstvenim rokom, ali i izvan njega.

Sve procedure servisiranja koje obavljamo su u skladu sa zahtjevima sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001.

USLUGE KOJE NUIDIMO:

USLUGA PREUZIMANJA I DOSTAVA UREĐAJA PO CIJELOJ HRVATSKOJ BEZ DODATNOG TROŠKA

Ovlaštenja

Djelatnici zaposleni u servisu su dugogodišnji zaposlenici tvrtke i vrsni su poznavatelji funkcionalnosti naših uređaja i opreme, te se konstantno usavršavaju na tečajevima i školovanjima organiziranih od strane proizvođača opreme koju zastupamo. Za servis opreme posjedujemo ovlaštenja izdanih od strane proizvođača: